Vi erbjuder ett champagnetorn med komplett service till allt runt om. Våra torn är byggda från grunden och är väldigt stabila. Tornet innehåller bland annat led-belysning tillsammans med andra alternativa dekorationer, vilket gör tornet till en spännande och vacker dekoration. Med erbjudandet ingår även vänliga och professionella kypare.

Ett champagnetorn är lämpligt för alla sorters evenemang och platser. Tornet kan bestå med upp till 2000 glas prosecco men standard är att ha cirka 100 glas. Självklart tar vi hänsyn till dina önskemål om antal med hänsyn till storleken på festen samt platsen.

Följande ingår i champagnetorn:

Fyra timmar med det fantastiska tornet
Ett lyxigt torn med led-belysning
Välklädda kypare
Uppbyggnad samt demontering
Dekorationer
Glas
All nödvändig utrustning

Det finns även möjlighet att hyra in en champagnebar till tornet. Vi har designat en glansig bar med led-belysning som kan kombineras med erbjudandet. Men självklart kan vi anpassa baren efter önskemål. Om du vill boka ett champagnetorn till din företagsfest kan vi även anpassa tornet efter dina preferenser. Våra kypare kommer vara klädda i lämpliga företagskläder.

Vi diskuterar gärna dina önskemål så att vi kan anpassa erbjudandet efter din budget. Tveka inte på efterfråga ett kostnadsförslag.