Anledning att hyra en 90tals DJ till ditt bröllop.

dj-mixtafel-club (640x427).jpg

Letar du efter en DJ till ditt bröllop? Vad sägs om en 90-tals DJ? En stor fördel med 90-tals DJs är att de kan spela alla 90-tals klassiker på ditt bröllop och att nästan alla känner igen och gillar dessa låtar! De unga återupptäcker dessa kända låtarna och den äldre generationen har växt upp med dem. För att få alla gäster att dansa tillsammans på dansgolvet tipsar vi om att växla mellan nya hits och hits från nittiotalet.

Hits från 90-talet fram tills nu

Det är självklart svårt att komma ihåg alla hits man älskade för tjugo år sedan. Lyckligtvis behöver du inte tänka på detta då våra DJs har omfattande spellistor med hits från förr samt dagens hits. De spelar en bra blandning av olika stilar, remixer och unika sånger. Evenses DJs känner in atmosfären i rummet och mixar in rätt hits vid rätt tidpunkt. Våra DJs är personligen utvalda utifrån deras professionalitet, kreativitet och erfarenhet. De har spelat på hundratals bröllop, fester, evenemang och kända klubbar.

Vad händer om DJn får förhinder?

När du väl hittat en DJ vill du självklart inte riskera att föreställningen avbryts i sista stund om DJn exempelvis blivit sjuk. Så var noga med att alltid ha en ersättande DJ tillgänglig. Evenses sammarbetar med ett stort antal professionella DJs. Om din bokade DJ får förhinder arrangerar vi en ersättnings DJ till dig. Eftersom vi arbetar med ett pålitligt och professionellt DJ-team har du garantin att en DJ kommer kunna uppträda. Så du är säker på att ditt bröllop kommer att ha underhållning.

För att en DJ ska ge en bra show krävs rätt utrustning. Om du bokar en 90-tals DJ hos Evenses inkluderas ofta ljus, ljud, DJ-utrustning och ett elegant DJ-bås. Du behöver alltså inte ordna detta själv. Du kan därför vara säker på att få ett optimalt ljud och en vacker ljusshow. Uppbyggnaden tar inte lång tid då våra experter kan montera detta till dig.

Gör en lista med förfrågningsnummer

För att en DJ ska få reda på vilka låtar du vill höra under ditt bröllop kan du skapa en spelista med förfrågningsnummer. Det är lämpligt att vidarebefordra denna lista i förväg till DJn så att han eller hon har möjlighet att förbereda spelningen. På detta sättet ökar du chansen att får höra dina favoritlåtar under ditt bröllop.

Vill du lägga till något extra till DJ showen?

Isåfall finns det många möjligheter. Exampelvis kan du hyra DJ och musikant och på det sättet maxa showen med en prestation av en sångare, saxofonist eller kanske en trummis.

Sångare och DJ

Kombinera DJ-showen med live musik. Under showen sjunger sångaren korta stycken till låtarna som DJ spelar. Detta kommer garanterat att bli uppskattat av dig och dina gäster samt bidra till en högs standard på din bröllopsfest.

DJ och saxofonist

En DJ-show tillsammans med en saxofonist får ofta alla på bröllopet att dansa på dansgolvet. Saxofonisten kommer att improvisera till låtarna som DJn spelar vilken skapar en häftig atmosfär. Det är självklart också möjligt att hyra en saxofonist separat.

DJ och Trummis

Genom att hyra denna unika underhållning kan du imponera på dina gäster. Uppträdandet ger en svängande, spännande och speciell liveupplevelse. Under showen improviserar våra professionella trumspelare till DJs låtar.

Foto bås

Ett fotobås är ofta uppskattat av gäster på bröllop. De unika bilderna är det perfekta minnet för dig och dina gäster. Ett fotobås innehåller olika roliga tillbehör som till exempel roliga glasögon och stora mustascher. Tre till fyra bilder tas varje gång. Bilderna följa av en kort paus så att gästerna kan variera miner och ställningar. Gästerna får bilderna tryckta direkt på plast.

Fotograf

Självklart vill du skapa ett långvarigt minne från ditt bröllop. Det är inte omöjligt att det finns någon i din vänskapskrets som gillar att ta bilder på fritiden och erbjuder sig att fotografera. Det här är förstås mycket fördelaktigt, men risken finns att detta leder till ett fiasko och att fotona blir helt misslyckade. En hobbyfotograf är trots allt inte professionell och har förmodligen lite erfarenhet av bröllopsfotografering. Det är därför lämpligt att hyra en professionell fotograf. Våra fotografer väljs utifrån deras erfarenhet och kvalitet. En bröllopsfotograf från Evenses tar vackra bilder och skapar långvariga minnen.

Vidograf

En vidograf fångar känslan på ditt bröllop utan att du behöver tänka på det. Filmen blir unik och ett underbart minne att dela med nära och kära. Vill du hyra videograf för att fånga den härliga stämningen under bröllopet? Då kan du hyra en specialist hos Evenses.Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via