< Tillbaka till Sök

Joeliah

Joeliah har en stor scen närvaro och är duktiga på att skapa den atmosfär du vill ha på festen
Pris från: 
7 700,-
5

Referenser

"Ett band som för sig i folkbaserad pop utan att falla uppenbara fällor och klyschor som hela tiden finns närvarande. Låtarna upplevs både fräscha, äkta och meningsfulla. Det finns både ett distanserat tänkande och känslosamt inkännande. Här finns både stora gester och känsla, speciellt det senare, när tempot tas ned och både sång och melodi, både uttryck och avsikt, bryter igenom det framträdande och lägger sig som ett varmt lakan kring bröstet."
Magnus Sjöberg
4

Joeliah

 Joeliah är en professionell duo som kör egen såväl som covermusik.  Joeliah​ är en uppsalabaserad duo och har flera års erfarenhet av att framträda. De har bland annat deltagit i P4 Nästa riksfinal​ och deras musik spelas både lokalt och nationellt.

 

De har en stor scen närvaro och är duktiga på att skapa den atmosfär du vill ha på festen. Båda spelar gitarr och sjunger och varvar mellan solosång och stämsång. 
 Joeliah passar perfekt till företagseventet eller bröllopsminglet och bidra till en stämningsfull och avslappnande atmosfär bland gästerna.​ Om du vill få lite mer drag på ditt event är det även möjligt att boka Joeliah​ som ett större band.
 

Vill du boka  Joeliah till ditt bröllop, företagsevent eller privata fest? Kontakta oss på Evenses för en kostandsfri offert.​