Fördelarna med en musikduo

muziekduo.png

Du behöver inte ha ett band för att skapa en fantastisk stämning på festen det går lika bra med en musikduo. Musikduo är också bra att välja när man vi skapa en intim stämning. Texten nedan kan du läsa om fördelarna med att ha en musikduo till din fest.

Lika bra stämning

En fördel med en musikduo är att du kan ha en fantastisk fest utan att ha ett band. Det finns många olika kombinationer av duos. Du kan till exempel hyra en DJ med en saxofonist. Det är en fantastisk kombination. Saxofonisten uppträder med improviserad stycken med DJ's rytm och skapar en oförglömlig upplevelse. Denna musikduo kommer att ge gästerna en upplevelse som sent kommer att glömmas. Musiken som saxofonisten och DJ’n spelar är en varierande genre från dem senaste housemusiken  till favorit poplåtarna.

Kombinationen av Saxofonist och DJ har blivit allt mer populärt men det har även kommit fram andra roliga kombinationer. Det är allt mer vanligt att kombinera en violinist, trumpet eller slagverk med DJ.

Den intima atmosfären av en solist

Vill du skapa en intim atmosfär på festen? En musikduo är då det perfekta valet och du kan ha en lika intima stämning som du fått med en solist. Interaktionen mellan två musiker gör framträdandet mycket mer speciell än en solist framträdande. Det är en fantastisk upplevelse med två musiker som uppträder bra tillsammans och att deras musikinstrument skapar en mäktig stämning. En musikduo är mindre än ett band och det tillåter interaktionen mellan publiken och artisterna att bli mer intim. Att boka en musikduo är ett fantastiskt alternativ om man vill ska en intim känsla på sitt bröllop, företagsevent eller födelsedagsfest.​

Det finns många olika musikgenre som går att kombinera till exempel om du gillar jazzmusik så kan en jazzduo vara ett bra alternativ. Om man älskar klassisk musik går det även bra att kombinera en klassisk duo. Om du är intresserad av att boka en duo så har Evenses ett stort utbud av olika kombinationer kontakta oss för mer information.

Tillgängligt överallt

En annan fördel med att välja en musikduo är att de kan spela i vilket rum som helst. Om man bokar ett helt band måste man tänka på lokalen bandet ska spela in och att det finns tillräckligt för utrymme för artisterna, deras instrument och gästerna. Men om man bokar en musikduo finns inte det problemet. Du kan boka en intim konsert i ditt hem eller om det är en stor lokal går det även bra då artisterna kan använda förstärkare. Det bästa med att välja en musikduo är att dem är billigare än ett helt band.Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via