Vill du boka en musikduo? Vi ger dig fördelarna med en duo!

muziekduo.png

Varför hyra ett helt band när du kan hyra en duo? Om du hyr en duo kommer de kunna anpassa spelningarna och skapa både mysiga och intima spelningar men även stora och farfyllda spelningar. Det finns flera olika typer av duos som exempelvis: sångduo, DJduo, popduo, jazzduo och klassisk duo. Duos bokas generellt till ett lägre pris än ett helt band. Nedan kan du läsa om fördelarna med en musikduo på din privata fest, ditt bröllop eller ert företagsevent.

Samma drag på din fest som ett komplett band

En av fördelarna med musikduos är att de kan skapa samma drag på er fest som om det var ett komplett band som uppträde. Det finns många olika typer av duos att hyra hos Evenses: sångduo, popduo, jazzduo och klassisk duo. Evenses erbjuder även duos i form av saxofonist och DJ. De spelar populära låtar och erbjuder professionell saxofon på toppen av det. Det härliga med dessa duos är att de tillsammans skapar ny musik då saxofonisten improviserar stycken till låtarna som DJn spelar. DJns låtar varierar från de senaste houselåtarna till välkända svenska poplåtar.

Skapa en mysig och intim atmosfär på din fest

Önskar du en intim atmosfär på din fest? Hyr en duo till ditt bröllop, företagsfest eller årsfest. Fördelen med en musikduo i jämförelse med en solo artist är att musikerna har ett unikt samspel mellan varandra. Det är en underbart vacker syn att se två musiker som känner varandra väl uppträda tillsammans. Eftersom att en duo innehåller färre personer än ett helt band blir samspelet mellan publiken och de två artisterna också mycket starkare och atmosfären blir intimare.

Har du ont om plats på festen?

En annan fördel med en musikduo är att de kan spela på nästan vilket evenemang som helst oavsett hur liten yta de erbjuds. Ett helt band kräver ofta en större lokal för att alla musiker, deras utrustning och deras instrument ska få plats. Om du istället hyr en musikduo slipper du detta problem. Detta gör att duos lämpar sig väldigt bra att hyra till företagsfester, bröllop och privata fester. Hur intimt och mysigt kommer inte det bli med ett liveuppträdande på din egen årsfest? En större lokal är dock inget problem för en musikduo. Med rätt utrustning kommer upplevelsen att bli lika bra som om ett helt band lirade.

Begränsad budget?

Sist men inte minst är musikduos ofta ett billigare alternativ att hyra än ett helt band. När allt kommer omkring måste du bara betala för två musiker istället för ett helt band. Vill du hyra underhållning med en mer begränsad budget är vårt tips att hyra en duo.Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via