1 filter
Sortera efter: Relevans
Foodtrucks
100% matchning

Foodtrucks

Olika foodtrucks med olika läckra maträtter och drycker.

6995 kr - 11190 kr
The Pizza Food Truck
100% matchning

The Pizza Food Truck

4 reccensioner

Boka en härlig pizza food truck till ditt företagsevenemang, studentfest eller event!

11000 kr - 18000 kr
Hyr en food truck till din fest på Evenses Entertainment
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Foodtruck

Vill du hyra food truck till fest , festival, firmafest eller födelsedag? Food truckar är riktigt populära nuförtiden. Du kan helt enkelt inte ha en festival utan matservice idag - så har du funderat på att hyra  food truck till fest? Skapa en god festivalkänsla under ditt evenemang genom att hyra food truckar. En food truck skapar en social miljö, där många gäster ofta tar selfies framför food trucken. Food truckar bidrar också till att skapa en mångsidig estetik, vilket skapar en autentisk känsla. Dessa mobila kök kan placeras överallt och en food truck säkerställer att din festival, firmafest eller bröllop ger det där lilla extra. Food truckar har blivit populära på grund av musikfestivaler och som ett resultat finns det nu organiserade matfestivaler där du kan smaka på utsökta maträtter.

Food trucks finns i många olika storlekar, färger och matlagning-stilar. Du kan välja vilken typ av food truck som passar ditt evenemang bäst. Menykort kommer att skapas så de kan visa de tillgängliga alternativen för varje food truck och detta kan anpassas enligt dina önskemål; du kan även välja designen på menyerna för food trucken.

food truck boka event.jpg

Hyra food truck, matservice eller matbodar till din fest!

En annan matservice att överväga är en trevlig matbod. Om du är intresserad av en annan typ av catering, tveka inte att kontakta oss eftersom vi har många möjligheter till matservice. En food truck passar perfekt tillsammans med Evenses fotobås. "Fotobås" är en foto-van med utseendet som en Volkswagen van, som passar väldigt bra tillsammans med temat. Det går väldigt bra att kombinera en food truck tillsammans med ett band- eller cocktailbar. Våra food truckar har framgångsrikt serverat olika evenemang. De food truckar du kan boka på Evenses listas med ett all-inclusive pris, vilket inkluderar resekostnader, utrustning och andra nödvändigheter. Vid Evenses tar vi hand om din tillställning så att du kan spendera din tid med att njuta av evenemanget. För frågor eller en offert utan förpliktelser, vänligen kontakta en av våra anställda som gärna hjälper dig att hitta din food truck.

Historia om Foodtrucks

Fenomenet foodtrucks som vi känner till har sitt ursprung i USA runt slutet av 1800-talet. Från fyrtio- och femtiotalet på 1900-talet började foodtrucks verkligen bli en permanent del av den amerikanska gatubilden. Du kunde ofta hitta dem på byggarbetsplatser, fabriker och andra platser där det fanns många arbetare.

Några saker att ta hänsyn till vid bokning av food trucks

Att boka en foodtruck är inte svårt i sig, särskilt inte med hjälp av ett erfaret företag som Evenses. Men det betyder inte att det inte finns saker att se upp för när du letar efter en foodtruck. För tydlighetens skull kommer vi att kort lista några av dessa faktorer nedan för att hjälpa dig på väg med att välja en foodtruck.

Plats

Det kanske låter logiskt, men det skulle förvåna dig hur många som vill boka en food truck, men i slutändan inte har tillräckligt med utrymme för att parkera fordonet. Tänk alltid på att det måste vara möjligt att parkera en matbil någonstans och att det utrymme som krävs kan skilja sig från fordon till bil.

Elektricitet

Beroende på vilken typ av foodtruck du vill boka kan fordonet behöva anslutas till elnätet. Det kan vara så att detta är nödvändigt och att den food truck i fråga till exempel fungerar med en generator, men det är viktigt att du vet och diskuterar detta innan du gör en bokning.

Meny

Var noga med att ta dig tid att studera menyn över de foodtrucks som du tycker är bra val och, om möjligt, prova dem innan du reserverar bilen för att mata alla dina gäster vid ett evenemang. På så sätt vet du åtminstone vad du får på din fest eller evenemang och kommer inte att mötas av några obehagliga överraskningar i allra sista stund.

Pappersarbete

På Evenses arbetar vi bara med foodtrucks som har alla nödvändiga och nödvändiga pappersarbete, från tillstånd till försäkring, helt i ordning. Det gör dock aldrig ont att fråga dig själv om detta innan du bokar en food truck och att dubbelkontrollera att du reserverar en trovärdig.

Vad Evenses kan göra för dig

Det finns få alternativ inom catering som du kan vara lika flexibel som en matbil. Genom att boka en professionell foodtruck kan du överraska gästerna med en original idé och godis. Vi antar att dina gäster inte kommer till evenemang varje dag där foodtrucks är speciellt bokade för deras njutning.

En av de stora fördelarna med att arbeta med foodtrucks på vår webbplats är att vi redan har mycket erfarenhet av att boka dessa fordon. Vi har bokat populära foodtrucks för våra kunder många gånger tidigare. För att ge dig en inblick i kundernas upplevelse kan du också hitta omfattande recensioner på tillgängliga foodtrucks på webbplatsen. I kombination med hjälp av våra bokare kan du få en god uppfattning om utbudet och kvaliteten på de tillgängliga foodtrucks innan du fortsätter med bokningen.

Det finns foodtrucks i många olika storlekar, färger och olika menyval som alla är unika på sitt eget sätt. Du kan välja vilken foodtruck som bäst passar dig och ditt evenemang. Små menyer kommer att göras så att du kan se vilka alternativ som är för varje foodtruck. Detta kan fyllas i efter dina egna önskemål och du kan också själv välja menyens utformning för foodtrucks.

Foodtruck, matservice, uthyrning av matboder för ditt party

Evenses har bland annat en smoothiebar att hyra. Om du är intresserad av en annan matbod, tveka inte att kontakta oss. Vi har extra alternativ för livsmedelsservice, men foodtrucks är vanligtvis mest populära för sina omfattande alternativ och unika menyer. Evenses har en pizzabil, crepes, vegan, smoothie, mexikansk och fler alternativ.

Foodtrucks som du bokar hos Evenses har ett all-in-pris inklusive resekostnader, utrustning och andra förnödenheter. På Evenses behöver du bara oroa dig för att njuta av ditt evenemang den dagen det äger rum. För frågor eller offert på en food truck kan du kontakta en av våra anställda så hjälper vi dig gärna att hitta en food truck som passar din idé för catering vid ditt nästa evenemang.

food-trucks-boka-catering-hyr.jpg

  • Hyr din food truck här!
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.