Dags för firmafest? Bästa tipsen för en lyckad personalfest.

bedrijfsfeest, Evenses.png

I år är det dags för ett annorlunda företagsevent! Är det dags att fira årets resultat eller att ni nådde säljmålet?  Då antar jag att ni är ute efter firmafest tips, firmafest aktiviteter och andra spännande idéer till personalfesten? Oavsett om ni är rutinerade och anordnat ett flertal företagsevent tidigare eller om detta är första gången kommer vi i detta inlägga ge er flera nyttiga tips och ideer till personalfesten.

Tips 1 – Hur ska ni tänka när ni väljer musik till ert företagsevent?

För att lyckas med er personalfest är musik ett tips! Har ni dessutom ett tema på er firmafest är extra viktigt. Men att välja musik är inte lätt… Förmodligen skiljer sig personalens musiksmak åt rätt mycket. Ett tips hur ni kan lösa detta problem är att hyra en artist eller hyra ett band som har mycket energi och som spelar både gamla och nya låtar. På detta sätt blir det inbjudande att delta för alla olika åldrar. Självklart kommer det spelas låtar som alla inte gillar men om ni istället anpassar musiksmaken efter exempelvis de äldre kommer detta förmodligen leda till att de yngre känner sig bortprioriterade.

Tips 2 – Vilka aktiviteter funkar bäst under er firmafest?

Glöm inte att inkluderar aktiviteter till personalfesten under kvällens gång! Förutom god mat & dryck samt bra musik krävs även företagsaktiviteter för att aktivera personalen. Här är några idéer som lämpar sig bäst till personalfesten: mobil bowlingbana, casino, workshops, upplyst dansgolv, frågesport, VR- upplevelse med mera. Det viktigaste är att personalen aktiveras, har kul och ett plus är om de även får sammarbeta i lag. Genom att hitta unika firmafest aktiviteter kommer de anställda komma ihåg ert företagsevent under en längre tid och accessioner den positiva känslan till företaget.

Tips 3 – Hur får man anställda att behålla den positiva ”känslan”?

Mitt sista tips för att skapa ett annorlunda företagsevent är att ge alla anställda en souvenir att ta med hem. Något de kan förknippa med kvällen och förhoppningsvis även med den positiva känslan de hade under företagsfesten.  Därför är mitt sista tips att hyra photo booth där de anställda kan ta bilder tillsammans och föreviga deras positiva känslor. Eller, för att få en lite mer exklusiv känsla, finns möjligheten att hyra en fotograf som tar porträttfoton på de anställda. Eller, hyra fotograf som filmar under kvällen och skapar därmed en mer levande bild av firmafesten. Att sedan sätta ihop klippen till en ”aftermovie” är ett väldigt hett tips eftersom ni kan använda filmen för att promota ert företag på bland annat sociala medier. Oavsett om ni väljer foto eller film kommer det väcka minnen hos de anställda.Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via