Förslag på bröllopsmusik under bröllopets olika delar (ceremoni, mingel, middag och fest)

Bruiloft boeken Evenses.jpeg

Planerar ni bröllop och är ute efter bröllopsmusik, bröllopslåtar till er bröllopsfest? Eller undrar ni vad ni mer över bröllopsmusik i kyrkan och vad ni ska välja för ingångsmusik och utgångsmusik till bröllopet? Genom att hyra livemusik till ert bröllop kommer er dag garanterat att bli storslagen. Evenses utbud av liveartister är väldigt brett så det finns möjlighet för alla att hyra artist. Manliga sångare, kvinnliga sångare, duos och band skapar alla sina unika atmosfärer på ditt bröllop. Artisterna vet också hur man får dina gäster att dansa på dansgolvet. Oavsett om du älskar latinmusik, akustisk, pop, jazz, rock eller house kommer någon av de följande artisterna göra ditt bröllop till en riktig fest!

Olika typer av musik under bröllopet.

När du först börjar fundera på att hyra bröllopsmusik tänker du förmodligen på DJs, band eller sångare som spelar under själva bröllopsfesten. Det är lätt att glömma de många tillfällena under själva bröllopet där musik kan skapa en underbar atmosfär. Exempelvis under ceremonin där ingångsmusiken och utgångsmusiken är viktig eller middagen och mottagningen där njutbar mingelmusik är viktigt. Självklart kan du välja att streama Spotify under dessa tillfällen men det blir minder personligt.

För att skapa en mer inbjudande atmosfär kan du hyra en violinist eller harpist under ceremonin eller hyra ett akustiskt band under mottagningen. Våra artister läser av publiken och kan anpassa bröllopsmusiken till dig och dina gäster. Om du vill hyra en liveartist eller trubadur till ditt bröllop har vi några tips att ge dig. Våra tips gäller för de mest populära och mest uthyrda bröllopsartisterna.

Musik för bröllopsceremonin

Violinist

Med romantiska bröllopslåtar i bakgrunden kommer er ceremoni att bli ännu mer minnesvärd. Evenses erbjuder uthyrning av violinister som kan spela bröllopsmusik i bakgrunden under ceremonin. Våra violister spelar huvudsakligen klassisk musik med stycken av både kända och mindre kända kompositörer. Du kan hyra en eller flera violinister från Evenses. Våra violister har lång erfarenhet och är professionella. Violinisterna kan självklart också spela bröllopsmusik under minglet eller middagen. Våra violister spelar vacker bakgrundsmusik och skapar den rätta atmosfären till er ceremoni.

Kolla in vår en av våra grymma vilonister, Åsa.

Gitarrist

Våra professionella gitarrister skapar en intim och exklusiv atmosfär under ert bröllop. De kan hyras både under ceremonin, minglet och middag. Artisternas gitarrspel dominerar inte vilket gör att detta lämpar sig som en smakfull musikalisk dekoration till ceremonin, minglet eller middagen. Evenses gitarrister har alla många års erfarenhet av uppträdande på bröllop. Du kan hyra gitarristerna som solister men även i kombination med kvinnlig eller manlig sångare om du vill ha solosång på ditt bröllop.

Bröllopsmusik under bröllopsmottagningen och bröllopsmiddagen

Livemusik, solosång och trubadur under mottagningen och middagen kommer garanterat att uppskattas sin bröllopsmusik av dina gäster. Detta gör din middag eller mottagning ännu mer idyllisk.

Sångare

Att hyra Evenses kvinnliga och manliga sångare skapar ofta en underbar atmosfär då de spelar bakgrundsmusik under middagen och minglet. Det är väldigt lämpligt om du vill ha solosång på ditt bröllop. Ofta sjunger de tillsammans med en musiker som en gitarrist, pianist saxofonist violinist eller harpist. Detta är ofta ett uppskattat inslag under middagen.

Gitarrist

Våra akustiska artister spelar vackra låtar till ditt bröllop av många kända artister. Gitarristerna spelar själva eller som duo och består då av en gitarrist och en sångare som sjunger många fina sånger på din bröllopsfest. De står för bakgrundsmusiken och levererar en festlig och intim atmosfär under middagen och lämpar sig även bra att hyra under själva bröllopsfesten.

Pianist

Evenses hyr även ut pianister som trubadurer på ditt bröllop. Pianisterna har stor erfarenhet av att tillhandahålla musik på bröllop och middagar. Pianisterna kan även sjunga vackra ballader samtidigt som de spelar njutfulla melodier på pianot. De skapar en unik atmosfär för varje tillfälle. Möjlighet finns även att spela låtar som du och dina gäster kan dansa och sjunga med till.

Bröllopsmusik under bröllopsfesten

Bröllopsfesteten är ofta gästernas och din egna höjdpunkt. Självklart vill du göra det till en storslagen bröllopsfest där alla är med. Nedan hittar du förslag hur du gör din fest minnesvärd med bra festmusik.

Allround DJ

En Allround DJ spelar en bred variation av låtar för att det ska passa hela publiken under din bröllopsfest. Det är därför perfekt att hyra en allround DJ till ert bröllop om du vill höra olika musikstilar. En allround DJ kombinerar många stilar med allt från pop och disco till R&B och rock för alla ska trivas på ditt bröllop. Ofta uppmanas även publiken att sjunga med och detta mynnar lätt ut i allsång.

Hyra DJ och saxofonist till bröllopsfesten

Det finns även möjlighet att hyra en DJ och saxofonist till ert bröllop. Detta är lämpligt om ni är ute efter en unik och annorlunda bröllopsfest. Det skapar ofta entusiastiska gäster som dansar mycket och har väldigt kul. Genom att hyra en DJ och saxofonsit kombinerar ni bästa från två världar: DJ som lirar såväl gamla som nya låtar och en saxofonist som uppträder live! Ofta spelar hyrs saxofonisten tillsammans med en allround DJ, men ni kan också välja att hyra en DJ som spelar en annan musikstil, som exempelvis: Kvinnlig DJ, Lounge DJ, House DJ eller 80’s 90’s DJ. När ni hyr hos Evenses hyr ni ett komplett paket bestående av DJ, saxofonist, DJ-utrustning samt ljud- och ljusutrusning.**Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att din fest ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

5 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via