Vivid Colours

Boka popbandet Vivid Colours till din fest för unik musik som bjuder på unikt groovy sound.

5 av 5 stjärnor
Pris på förfrågan
Boka ett popband till din tillställning.jpg
KeozUmyweQ
DivqqWeUDU
cRttAtHaATE
QSlqueMf
Boka ett band till din fest
Boka professionellt party band till ditt bröllop
Boka ett popband till din tillställning
Boka ett popband till din tillställning.jpg
Kontrollera tillgängligheten för Vivid Colours här:
Från
Till
Varför har 10.000+ kunder redan valt Evenses:
users Vi är professionella och har bra referenser
thumbs up Vi har en personlig kontakt med alla våra leverantörer
false Attraktiva priser med allt inkluderat: inga överraskningar efteråt
phone square alt Vi är tillgängliga alla vardagar från 9 till 18
check Vi erbjuder alltid en likvärdig ersättare om artisten får förhinder
glass cheers Erfarenhet med över 10.000 tidigare evenemang

Vivid Colours är ett popband från Uppsala som bildades genom universitetets pulserande nationsliv av de fyra dåvarande studenterna Anthony Bachtiar på sång och klaviatur, Feria Hikmet och Nils Öberg på växelvis gitarr och bas samt Pedram Effati på trummor.

Med sitt fantasifulla sätt att blanda in svänget från funk, jazz och blues samt olika popinfluenser skapar de ett eget unikt och groovy sound. Bandet bildades hösten 2016 och gjorde live-debut bara en månad senare, och har sedan dess bjudit på många och åter många spelningar. Live levererar de en livfull kavalkad av dansanta pophits med hög allsångsfaktor, som i hemstaden Uppsala där de spelat på fullsatta nationer och Katalins och Kulturnattens största scener.

Vivid Colours kan även bjuda på mer intima och avskalade gig som till exempel på Sofar Sounds ett flertal gånger. Med sin stora kärlek för att spela live omfamnar de publiken med ett stadigt groove, varm sång och skarpa gitarrsolon, oavsett gigets storlek och karaktär, vilket framgår i recensionen av UNT som beskrev succégiget på Katalins berömda scen på följande sätt:

"Att beskriva deras musik är en utmaning. De blandar vilt och utöver popen hittar du spår av funk och blues. Allt blir lite hårdare live med Pedram Effatis säkra trumspel. Att bandet lyckas förvandla publiken till en kör under bandpresentationen visar på att de är ett live-band att hålla koll på! "

- Upsala Nya Tidning

Repertoar Vivid Colours

Genre

Pop
Rock
Blues
Jazz
Funk
5 reccensioner
5 av 5 stjärnor
Hymn.se
5 av 5 stjärnor
”Green Walls” är en retrodoftande soul-pop-karamell [...] Fjäderlätt och svagt gospeldoftande melodisk pop att stiga ner och försvinna i. Det behöver inte vara svårare än så. Lyssna själva.”
Bittersweetsymphonies.co.uk
5 av 5 stjärnor
“Love Should Be Like” proves the Swedish band is in full control of their own sound [...] the tightness of the track is almost palpable, and each band member gets to shine in a humble yet clear-cut way.
Drefvet.se
5 av 5 stjärnor
”Cold Thoughts” går i samma mönster som föregående släpp. Vacker spröd popmusik som värmer och letar sig in i medvetandet efter en lyssning. Soundet är så proffsigt så man inte undrar om Vivid Colours fuskat med historien. Såhär fantastiskt tajta ska inte gröngölingar vara.” - Drefvet.se
Popmuzik.se
5 av 5 stjärnor
Uppsala-bandet Vivid Colours är tillbaka. Denna gång är det med en härligt svängig och medryckande poplåt som herrarna i bandet döpt till Surrender. Här tas vi med på en hoppfull resa i dur om hur livets ögonblick ofta verkar passera snabbt förbi och måste greppas snabbt och hårt för inte försvinna.

Relaterade produkter

Partyeliten

Partyeliten

4 reccensioner

Professionellt och etablerat partyband med lång erfarenhet. Lite bättre och lite smidigare!

24000 kr - 38000 kr
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.