< Tillbaka till Sök

Boka The Tour

The Tour levererar en solid föreställning och har ett oslagbart rykte som live artister!
Pris på förfrågan
5

Referenser

"Förra lördagen var det gala för vår ärade styrelse i vår karnevalsförening ‘de Winkbulle’ I Heerlen, Holland. The Tour skapade en riktigt bra fest! Från dom yngsta till dom äldsta, alla kunde ses på dansgolvet. Alla dom senaste hitsen spelades, äntligen ett coverband som inte bara levererar en standardrepertoar. Jag hoppas att dom ska spela på ’Bekkerveld Festival’ igen. The Tour, tack så jättemycket för denna fantastiska kväll!"
Nathalie
5
"Det var fantastiskt att ha er närvarande på L&Ls studiedag 2015 på ’Landgoed St. Gerlach’ fredagen den 18:e September 2015. Ni var det första bandet som klarade av att både samla och behålla alla på dansgolvet. WOW! Nu hoppas jag att dom känner igen vår förfrågan att boka er till vår jul gala kommande december. "
Natascha van der Linden
4
"Stort tack till alla medlemmar i The Tour. Vi hade en underbar kväll, mycket på grund av er och er grymt bra konsert. Vi fick väldigt många kommentarer från våra gäster som berättade att dom verkligen gillade er musik och jag vet att kommentarerna kommer att fortsätta. Bandet gör verkligen eventet och ni gjorde det verkligen speciellt för oss."
Sarah Warner
5

Boka The Tour

The TOUR

​Sedan deras start 2013 har det allsidiga coverbandet The Tour från Amsterdam (tidigare Tour de Funk) byggt upp ett oslagbart rykte.

 

Bandet spelat jämnt i hela Holland och har haft mer än 1000 konserter fram till idag. Allt från festivaler, firmafester, studentfester och bröllop till att vara förband till stora holländska akter på Renown Podia. Varje år kan du se och höra The Tour spela i olika europeiska städer, på vintersports evenemang och även i Asien. Dom sex musikerna i The Tour är kända för deras imponerande och energiska uppträdanden, deras musikaliska skicklighet och deras sätt att skapa en otrolig föreställning. Dom lägger sin egen twist på varje låt dom spelar och vet precis hur dom ska få med publiken med deras enorma entusiasm. The Tours breda repertoar består av dom bästa pop, funk, rock och dans hitsen från dom senaste 20 åren. Dom spelar en mix med allt från 80 och 90-tals klassiker till dom senaste hitsen. Kort sagt, det är garanterat att hela publiken går loss!

 

Boka The Tour

Vill du boka The Tour? Be om en offert via hemsidan eller kontakta oss för ett erbjudande utan förpliktelser. Vi hjälper dig gärna och vi är tillgängliga sju dagar i veckan.