Har du alltid velat uppleva en riktig pantomime-show? Du kan nu boka en mimare på Evenses för din företagsfest, födelsedag, jubileum eller fest! Du kan boka MimarenValentino för ditt evenemang, barnkalas eller bröllop.

Denna mimspelare är en skådespelare, regissör, ​​manusförfattare, komiker och teaterlärare. En riktig specialist i yrket! Som skådespelare har han arbetat i ett antal teatergrupper och har spelat i många föreställningar både hemma och utomlands. Som regissör har han också gjort kvällshows, barn-, gata- och utomhus-teaterföreställningar. Dessutom ger denna proffs workshops och lektioner i komedi och mimik. Han har varit aktiv som en professionell mimspelare i flera år. Valentino är också aktiv som skådespelare som håller humoristiska tal, han frågas ofta som presentatör och ceremonimästare. Han gör också animationer och skräddarsydda handlingar. Valentino kan också bokas på Evenses för detta!

Är du sugen på att boka mimaren Valentino? Han kan bokas för alla dina evenemang, som födelsedagsfest, firmafest eller ceremoni. Begär en gratis offert från oss för mimaren Valentino. För mer information kan du nå oss via telefon och e-post fem dagar i veckan. Vi svarar gärna på alla dina frågor om bokning av mimspelare Valentino.