ROOG är en nederländsk DJ som har en stor fanbase som ett resultat av sin mix av house, soulful house och techhouse. Vad menar kan man säga om mannen som kallas “God DJ”?. ROOG (Rogier van Bueren) blev först känd under de sena 90-talet. Hans banbrytande 3-decks (nu 4-decks) framträdanden och den sömlösa sammanslagning av olika typer av house, gjorde honom snabbt till en stigande stjärna. Tack vare hans unika egenskaper, och hans egna re-edits och accapellas, fick han uppmärksamhet och respekt från redan etablerade namn som Erick Morillo och Mark Knight. Han har även varit en stor influens för en helt ny generation av DJ/producers. Även om han kallas en “DJ’s DJ”, så är hans största talang att hypnotisera publiken, vilket har gett honom popularitetsutmärkelsen i Nederländerna sedan 2000.

Denna hårt jobbande DJ nöjer sig inte bara med att ha en av de mest framgångsrika karriärerna på den nederländska house-scenen. Han är även del av den mest framgångsrika duon i landet, Hardsoul och HouseQuake. Hardsoul (med sin bror Greg) är ensamt ansvarig för att ha gjort soulful och latinsk house populär i nederländerna genom deras legendariska ‘Sounds of Love och Dedication’ serie.

Dom var de första nederländska artisterna som signades till den globalt respekterade house-skivbolaget Defected. Genom detta skivbolaget släppte de låtar som ‘Back Together’ och ‘Self Religion’. Efter dessa framgångsrika släpp åkte de på en världsturné med Defected In The House-konceptet, och turnén tog dom till alla världens hörn. 2009 fick dom äran att skapa en Defected In The House-samling, med andra speciellt utvalda artister som, Master At Work, Martin Solveig, Dennis Ferrer och Bob Sinclair.

Vill ni boka ROOG för er företagsfest, event eller jubileumsfest? Denna akt kan bokas genom Evenses för ert party eller festival. Fyll i kontaktformuläret eller kontakta oss, utan förpliktelse. Vi är tillgängliga 7 dagar i veckan, och svarar gladeligen på alla frågor.