ROOG

ROOG gör ett stilfullt intryck på dina gäster med en mix av house, soulful house och techhouse

5 av 5 stjärnor
Pris på förfrågan
roog boeken feest.jpg
pYrdQRLccvU
ijqXuQPo
MIUqweQtW
WVmLjTQaj
roog boeken feest.jpg
Kontrollera tillgängligheten för ROOG här:
Från:  
Till:  

ROOG är en nederländsk DJ som har en stor fanbase som ett resultat av sin mix av house, soulful house och techhouse. Vad menar kan man säga om mannen som kallas “God DJ”?. ROOG (Rogier van Bueren) blev först känd under de sena 90-talet. Hans banbrytande 3-decks (nu 4-decks) framträdanden och den sömlösa sammanslagning av olika typer av house, gjorde honom snabbt till en stigande stjärna. Tack vare hans unika egenskaper, och hans egna re-edits och accapellas, fick han uppmärksamhet och respekt från redan etablerade namn som Erick Morillo och Mark Knight. Han har även varit en stor influens för en helt ny generation av DJ/producers. Även om han kallas en “DJ’s DJ”, så är hans största talang att hypnotisera publiken, vilket har gett honom popularitetsutmärkelsen i Nederländerna sedan 2000.

Denna hårt jobbande DJ nöjer sig inte bara med att ha en av de mest framgångsrika karriärerna på den nederländska house-scenen. Han är även del av den mest framgångsrika duon i landet, Hardsoul och HouseQuake. Hardsoul (med sin bror Greg) är ensamt ansvarig för att ha gjort soulful och latinsk house populär i nederländerna genom deras legendariska ‘Sounds of Love och Dedication’ serie.

Dom var de första nederländska artisterna som signades till den globalt respekterade house-skivbolaget Defected. Genom detta skivbolaget släppte de låtar som ‘Back Together’ och ‘Self Religion’. Efter dessa framgångsrika släpp åkte de på en världsturné med Defected In The House-konceptet, och turnén tog dom till alla världens hörn. 2009 fick dom äran att skapa en Defected In The House-samling, med andra speciellt utvalda artister som, Master At Work, Martin Solveig, Dennis Ferrer och Bob Sinclair.

Vill ni boka ROOG för er företagsfest, event eller jubileumsfest? Denna akt kan bokas genom Evenses för ert party eller festival. Fyll i kontaktformuläret eller kontakta oss, utan förpliktelse. Vi är tillgängliga 7 dagar i veckan, och svarar gladeligen på alla frågor.

Repertoar ROOG

Genre

Disco
Dance

Sånger

null - Perpetual Groove
null - Out Of Control
null - Kantuc
null - My Love Can Take You Higher
2 reccensioner
5 av 5 stjärnor
Ritchy
5 av 5 stjärnor
Grymt set!
Suzan Scheltema
5 av 5 stjärnor
Tack Roog! Vill behålla känslan för alltid!

Relaterade produkter

The Flexican

The Flexican

3 reccensioner

The Flexican är en välkänd DJ som sålt ut flertalet klubbar

Pris på förfrågan
Bassjackers

Bassjackers

3 reccensioner

Bassjackers är en nederländsk DJ-duo som har blivit till en stor internationell succé. Boka här

Pris på förfrågan
Gregor Salto

Gregor Salto

3 reccensioner

Gregor Salto spelar och producerar fantastisk dansmusik!

Pris på förfrågan
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.