Boka södra Sveriges bästa live DJ duo med flera live instrument som förgyller ditt event till nästa nivå. Duon består av Gabriel som DJ/percussionist/gitarrist och Gabriel som saxofonist.

Gabriel har en stor passion för Soul och Funk och all musik som svänger, han håller pulsen stadig från DJ-bordet och bidrar med grooviga bongoslag och ett gitarrspel som bygger gunget till extas! Kärleken för musiken kom i tidig ålder och under sin livstid funnit stor passion som både slagverkare och dansare. Redan vid 9 år började Gabriel spela gitarr och uppträdde i band på scener runt om i Sverige och Europa. Efter gymnasiet började han frilansa mer och träffade då Anton i ett funk/popbandet ’Just Ahead’.

Med tidigare erfarenhet från Karlifonien och Los Angeles har Gabriel lyckats inte bara lyckats etbalera sig som artist i Sverige och Europa, utan i USA också. Med examen från Musicians Institute och mottagit ”Outstanding Player Award” 2013" så är Gabriel nu tillbaks på hemmaplan efter att ha turnerat i Nordamerika med artister som Matisyahu/Radical Something, Sammy Wilk, Ro James/Major Myjah, Jacob Whitesides/Alec Joseph m.fl

Anton var redan som sexåring fångad i musikens värd. Det första instrumentet var en blocklöjt som snart därpå blev en självklar saxofon. Anton har ett gått ett flertal utbildningar inom musik bland annat i Los Angeles på Santa Monica College, Estlands kulturskola, Heleneholmsmusiklinje i Malmö samt Fridhems Folkhögskola med examen inom jazz-improvisation (2017). Resan inom jazzen börjades tidigt och har många års erfarenhet som saxofonist och underhållare. Saxofonen är ett viktigt element i duon för att fullända showen, rytmen och känslan i duon. Han lägger lägger på fylliga och innovativa melodislingor som ger låtarna en ny och spännande touch.

Intresset för house-musik har alltid gått hand i hand med jazzen och idag är det i house-genren han lägger sin största fokus. Under de senaste åren har han spelat över hundra spelningar om året med väletablerade DJs på bröllop, företagsfester, nattklubbar och event så som Bubbles & Brunch, Out of Office, Push, Kasai in the sky, KOL, Sturecompagniet och många fler.

Duon Gabriel (DJ, gitarr, percussion) & Anton (saxofon) är en live duo från södra Sverige med house beats med inspiration  från funk, soul och disco. Kombinattionen med live saxofon, gitarr och percussion skapar en unik atmosfär med rytm och energi som gör er fest, bröllop, företagsevenemang, till något oförglömligt.