Anna Nibakht Nooshin är en sann entreprenör. Anna var med och stiftade en av de största online livsstilstidningarna i Nederländerna. Denna unga och driftiga kvinna vet vad hon vill och inspirerar många andra runt om i världen. Anna är också en sann influencer ända in i hjärtat, Anna nådde sina trogna följare genom sociala medier, YouTube-kanal och böcker som ger dem alla detaljer i upprättandet av ett starkt och lyckligt liv. Förutom den stora äkta entreprenör och sociala påverkan hon är, har Anna också flyttat sin karriär till tv. Hon är en livsstilsexpert på RTL Boulevard, en av de största live-TV-programmen i Nederländerna med mer än en miljon tittare per avsnitt. Hon presenterar Hollands Next Top Model 2017 och deltog i Expedition Robinson 2016.

Anna är känd för sin ursprungliga syn på att skapa YouTube-format och förvandla dem till övergångar över en natt.

Förutom allt detta arbetar Anna Nooshin också med sina egna produkter, till exempel lanserade Anna den första produkten från sin egen etikett NNOOSH; en skjorta med begränsad upplaga av bästa bomull, exklusivt för sina följare. Den här tröjan var slutsåld inom sju timmar och detta är bara början för hennes linje! Anna använde också sin expertis och sitt öga för stil för att göra en komplett samling av smyckekapslar för ANNA + NINA och en damunderkläder och badkollektion för Hunkemöller. Anna Nooshin en allround-och finns på Evenses.

Boka Anna Nooshin för ditt evenemang

Letar du efter en spontan och modemedveten presentatör för din konferens, firmafest eller festival? Begär en gratis offert! Om du har några frågor om bokning Anna Nooshin. Ring eller maila sedan en av våra anställda. Vi är tillgängliga 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan för frågor om att anställa presentatören Anna Nooshin.