Vengaboys

Du kan boka denna populära dansgrupp från 90talet till din fest, festival eller firmafest!

4,5 av 5 stjärnor
Pris på förfrågan
boka vengaboys till din festival, fest, party, event.jpg
llyiQI mcQ
MXXRHpVedM
ZbiXmGtMw
ObiiELWJY
jqlghuweQ
boka vengaboys till din festival, fest, party, event.jpg
Kontrollera tillgängligheten för Vengaboys här:
Från
Till
Varför har 10.000+ kunder redan valt Evenses:
users Vi är professionella och har bra referenser
thumbs up Vi har en personlig kontakt med alla våra leverantörer
false Attraktiva priser med allt inkluderat: inga överraskningar efteråt
phone square alt Vi är tillgängliga alla vardagar från 9 till 18
check Vi erbjuder alltid en likvärdig ersättare om artisten får förhinder
glass cheers Erfarenhet med över 10.000 tidigare evenemang

Vengaboys

Boka Vengaboys

Du kan inte föreställa dig 90-talet utan att tänka på Vengaboys. Med en imponerande samling av hits, vet de fortfarande hur man skapar en riktig fest. Nostalgi och deras otroligt bra uppträdande gör fortfarande Vengaboys till det perfekta bandet att boka. Du kan hyra detta band med bra villkor hos Evenses för olika tillfällen, t.ex. din fest, festival, ditt event eller din firmafest.​

Vengaboys är den mest framgångsrika dans underhållningen från 90-talet. De spelade in hit efter hit mellan 1997 och 2000. Vengaboys är två Spanska DJ:s: Danski och Delmundo. Två killar och två tjejer är med som ansiktena utåt i gruppen. Dem största hitsen Vengaboys har gjort är: 'Up & Down', 'We Like to Party', 'Boom Boom Boom Boom', 'We're going to Ibiza', 'Kiss (When the Sun Don't Shine)', 'Shalala Lala' och 'Uncle John from Jamaica'.

Ursprungligen, från den stora fantasin om Wessel van Diepen, är Vengaboys två Spanska Dj:s som placerade sin utrustning på stranden och började med illegala strandfester på olika platser. Det var under den varma sommaren 1996 som Kim, Denice, Robin och Roy mötte varandra på Ibiza. Resten är som de säger, bara historia.

Boka Vengaboys

‘Parada de Tettas’ var en bra hit, precis som den ännu bättre ‘To Brazil’. ’Up & Down’ nådde femte plats. Från det tillfället så brakade allt löst. ’We like to party (The Vengabus)’ låg på andra plats och ’Boom, Boom, Boom, Boom!’ var deras första hit att nå första plats på listorna. Singeln sålde platinum!

Funderar du på att boka Vengaboys till din, födelsedag, firmafest eller festival? Fyll i formuläret för att be om ett gratis offertförslag eller ställ en fråga utan några skyldigheter. Vi är tillgängliga sju dagar i veckan för att besvara dina frågor.

2 reccensioner
4,5 av 5 stjärnor
Jessica
4 av 5 stjärnor
Vilken föreställning! Jag hade en riktigt bra kväll. Det var kul att sjunga med till alla dessa gamla hits, fantastisk show!
Peter Joosten
5 av 5 stjärnor
Jag flög tillbaka I tiden under vår tältfest, Tack så jättemycket för denna härliga kväll! Festen hade inte varit detsamma utan er.
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.