< Tillbaka till Sök

Martin Garrix

Martin Garrix är en enorm talang och blev framröstad som bästa DJ 2016
Pris på förfrågan
5
Passar till:

Referenser

"Wow! Martin Garrix avlustade på Mysterland förra året, det var helt magiskt. Hans musik tillsammans med fyrverkerierna är något jag aldrig glömmer! "
Julia van Eikelen
5
"Martin Garrix är en stjärna och stannar verkligen sann till sig själv. Hans musik, utseende, det passar verkligen perfekt!"
Nikita de Zwaluw
5
"Helt otrolig är vad man tänker på när man tänker på Martin Garrix!"
Guus van den Broek
5

Martin Garrix

Martin Garrix, eller Martijn Garritsen som han egentligen heter, har blivit en superstjärna under de senaste åren. Martin Garrix blev framröstad som #1 DJ i världen 2016 av de ledande brittiska magasinet DJ Mag. Han föddes i Amstelvener och blev snabbt en av de mest populära DJ’s i landet.​

Martin Garrix var bara 15 år när han var tvungen att börja på Herman Brood Academy, tack vare de många spelningar han bokats till under helgerna. Detta tillät honom att avsluta sina högskolestudier, samtidigt som han kunde fokusera på sin musikkarriär. Det var under denna tid som han fick sitt första skivkontrakt, med de nederländska bolaget Spinnin’ Records, och därmed gav hans karriär en rejäl skjuts. Hans genombrott kom med låten ‘Animals’, som toppade listor runt om i världen, och denna gjorde honom otroligt populär. Han har jobbat med artister som Jay Hardway, Afrojack, Usher, DJ Tiesto, Dimitri Vegas & Like Mike och Avicii.​

Vill ni boka Martin Garrix för er festival, event eller party? Denna akt är tillgänglig genom Evenses. Fyll i intresseanmälan eller kontakta oss, utan förpliktelse. Vi är tillgängliga 7 dagar i veckan och svarar gladeligen på era frågor.