Boka en sångare

Vill du boka en sångare?  till din födelsedag, ditt bröllop, jubileum eller din fest? Evenses erbjuder  dig unika artister för alla evenemang. Hos Evenses blir alla dina drömmar till verklighet. Musikerna kan bokas i flera olika stilar - tänk dig pop, blues, jazz, världsmusik och klassiska artister. Du kan givetvis också hyra en vokalist som samtidigt spelar piano. Evenses erbjuder nämligen sångare som spelar piano, en saxofonist eller DJ:s.

 

Letar du efter en artist för att göra ditt evenemang till en riktig fest? Då bör du titta på en DJ som sjunger! Föredrar du någon som hellre kör bakgrundsmusik under en ceremoni,finns det möjliget för det också. Vi erbjuder också kända nederländska sångerskor så att ditt event blir unikt och spektakulärt..

 

Hyr en sångerska till din ceremoni, din funktion eller din fest

Skulle du vilja lyssna på livemusik framförd av våra artister under din mottagning? För mer information om att hyra någon av våra sångare, så kan du alltid be om ett kostnadsförslag. Vi hjälper dig mer än gärna med att hålla kontakten och att svara på alla dina frågor, även om du redan har bokat en av våra artister. Du kan givetvis ställa dina frågor när som helst om våra sångare och de priser som vi erbjuder.

Välj och se vilka sångare som finns tillgängliga

Filter

Typ av tillfälle

Pris

till

Välj underhållning

0001
Limited Edition Entertainer
Trubadur med erfarenhet, förmåga att läsa av gäster och anpassa spelningen efter dina önskemål.
Från:
5450,-Pris på förfrågana
DSC 0082
The One Man Band
Skojfrisk trubadur med lång erfarenhet som skapar drag på dansgolvet.
Från:
29999,-Pris på förfrågana
Bild f%C3%B6r Kungstr%C3%A4dg%C3%A5rden video kopiera
Acoustic Party Starter
Erfaren akustisk solosångare anpassar musiken efter dina önskemål för en lyckad tillställning.
Från:
4995,-Pris på förfrågana