< Tillbaka till Sök

Premium Lysande Dansgolv

Tunnt dansgolv med ljusa och vackra färger som kan visa valfria bilder och motiv.
Pris på förfrågan
5

Referenser

"Dansgolvet såg helt fantastiskt ut och bidrog definitivt till att kvällen blev så bra som den blev. "
Patricia en Johan
5
"Vi bokar ofta dansgolv via Evenses. Vi är alltid nöjda med deras fantastiska kundservice samt erbjudande och framförall de underbara dansgolven!"
HGB Sound Service
4
"Väldigt bra tillskott till vårt event. Dansgolvet bidrog definitivt till en ännu bättre stämning!"
Arja Kliepsma
4

Premium Lysande Dansgolv

Detta dansgolv har 25 ljuspunkter per kvadratmeter och är uppbyggt med den senaste ljustekniken. Det finns alla möjligheter att visa valfria bilder och motiv på golvet. Alla ljuspunkter har starkt ljus och kan visa ett brett spektra av färger. Dansgolvet är endast fyra centimeter tjockt och kan därför användas praktiskt taget överallt. Erbjudandet kan nyttjas till allt ifrån det lilla bröllopet till större event. Vi levererar och installerar golvet på platsen som du bestämmer. All service sker via vår kvalificerade personal till rimliga priser.

 

Vi erbjuder detta premium dansgolvet till alla bröllop, företagsfester, festivaler och fester. Du kan vara säker på att disco dansgolvet kommer locka alla dina gäster till att dansa!

 

Premium dansgolvet kan förprogrammeras till att visa rätta färger, motiv och bilder vid rätt tillfälle. Tveka inte på att kontakta oss via telefon, mail eller kontaktformuläret om du ha frågor eller funderingar. Vi ser fram emot att höra från er!