Pianisten Thom är en mästare på alla stilar och kan ge dina gäster en ypperlig upplevelse inom pop, jazz, blues eller mer klassisk musik. Allt efter dina önskemål.

Detta betyder att pianisten Thom kan anpassas till praktiskt taget allt. Musikern har varit aktiv som professionell pianist i över ett decennium. Han har spelat på hundratals fester, event och bröllop. Evenses jobbar med flera olika pianister och om Thom inte skulle vara tillgänglig så har vi många lämpliga musiker som gärna ställer upp. Alla våra musiker är professionella och innehar en examen från en musikakademi. Vi fixar ett piano åt dig och på så sätt behöver du inte oroa dig över utrustning. Olika sorters piano kan fixas efter dina önskemål. Utöver ett solouppträdande kan Thom även ingå i en större grupp som kan bestå av en saxofonist, sångare, gitarrist och basist. Allt enligt dina önskemål.

Vill du hyra en pianist till mottagningen, bröllopet eller middagsbjudningen? Du kan boka ett framträdande direkt via vår hemsida. Erbjudandet är tillgängligt för flera olika sorters tillställningar.

Tveka inte på att kontakta oss via telefon, mail eller kontaktformuläret om du har några frågor eller funderingar. Vi är tillgängliga sju dagar i vecka för att hjälpa dig.