< Tillbaka till Sök

Pianisten Thom

Vacker musik enligt dina preferenser spelad av en professionell pianist.
Pris från: 
4 950,-
5

Referenser

"Stort tack för musiken! Precis som vi ville ha allt."
Bram en Cora Moerdijk
5
"Pianisten var perfekt som bakgrundsmusik under vår middag! Väldigt trevlig atmosfär!"
Lia de Kort en Rosanne Lamers
4
"Efter att ha fått tipset bokade jag Thom. Kunde inte ha gjort ett bättre val!"
Jurre Johannes Landman
5

Pianisten Thom

Pianisten Thom är en mästare på alla stilar och kan ge dina gäster en ypperlig upplevelse inom pop, jazz, blues eller mer klassisk musik. Allt efter dina önskemål.

 

Detta betyder att pianisten Thom kan anpassas till praktiskt taget allt. Musikern har varit aktiv som professionell pianist i över ett decennium. Han har spelat på hundratals fester, event och bröllop. Evenses jobbar med flera olika pianister och om Thom inte skulle vara tillgänglig så har vi många lämpliga musiker som gärna ställer upp. Alla våra musiker är professionella och innehar en examen från en musikakademi. Vi fixar ett piano åt dig och på så sätt behöver du inte oroa dig över utrustning. Olika sorters piano kan fixas efter dina önskemål. Utöver ett solouppträdande kan Thom även ingå i en större grupp som kan bestå av en saxofonist, sångare, gitarrist och basist. Allt enligt dina önskemål.

 

Vill du hyra en pianist till mottagningen, bröllopet eller middagsbjudningen? Du kan boka ett framträdande direkt via vår hemsida. Erbjudandet är tillgängligt för flera olika sorters tillställningar.

Tveka inte på att kontakta oss via telefon, mail eller kontaktformuläret om du har några frågor eller funderingar. Vi är tillgängliga sju dagar i vecka för att hjälpa dig.