< Tillbaka till Sök

Shortcut to Weekend

Shortcut to Weekend är det ultimata partybandet för företagsevent, bröllop och privata fester
Pris från: 
17 950,-
5

Referenser

"Vi på Goodyear ger våra varma rekomendationer till att andvända sig utav bandet Highway to helg!"
Alexandra
4
"Suverän sångerska o fantastiskt band som har en bred o bra repertoar. Håller bra tempo o stämning o passar väldigt bra till 40-årsfester o andra fester också"
Privat kund
5
"Highway to helg spelade på vårt bröllop och deras sätt att få med gästerna var helt fantastiskt. Alla generationer fick dansa till sina favoriter. De var mer än toppen och vi kunde inte önskat oss ett bättre band. Vi rekommenderar dem varmt."
Privat kund
4

Shortcut to Weekend

Shortcut to Weekend består av fyra vänner som sedan skoltiden på Musicians Institute i Hollywood och Musikhögskolan i Piteå arbetat tillsammans och genomfört många uppdrag. Shortcut to Weekend uppträder på företagsevent, bröllop, privata fester och after-ski.

 

De erbjuder även musik till vigsel och musikquiz. Shortcut to Weekend levererar alltid en härlig stämning oavsett om det handlar om soft bakgrundsmusik eller det röjig festmusik. Shortcut to Weekend tillhandahåller modern scenteknik av högsta klass både vad gäller ljud- och ljusteknik. Möjlighet finns självklart att koppla in Spotify eller en talmikrofon till detta ljudsystem.

 

Om ni vill ha en grym och fullspäckad show, boka då Shortcut to Weekend idag!