< Tillbaka till Sök

Lysande Dansgolv Deluxe

Grymt dansgolv med bra lampor som kan visa mönster och logotyper efter dina önskemål.
Pris på förfrågan
5

Referenser

"Dansgolvet blev levererat och installerat precis i tid och var definitivt ett värt köp till min födelsedagsfest!"
Betty Beckers
5
"Blev väldigt förvånad över alla möjligheter som fanns att anpassa golvet. Det blev en väldig stämningshöjare under vårt bröllop även om stämningen redan var god. Personalen kom dit dagen efter och fixade allt."
Rick & Marjolein
4
"Fantastisk service och ett perfekt dansgolv. Stort tack!"
Abby Wong
5

Lysande Dansgolv Deluxe

Vårt deluxe dansgolv är ett vackert, ljust och färgrikt alternativ som är uppbyggt av 1600 pixlar per kvadratmeter dansgolv. Detta gör deluxe dansgolvet till ett av de bättre dansgolven vi har. Erbjudandet är tillgängligt för små hemmafester samt större event.

Vi fixar med leverans och installation på din bestämda plats. Med erbjudandet kommer en server som innehåller all förprogrammerad text, bild och animation. Videoklipp, företagslogotyper och bilder kan fixas allt efter dina preferenser.

 

Vi erbjuder ett lysande dansgolv med led-lampor till alla sorters event, fester och bröllop. Deluxe dansgolvet är precis vad som krävs för att din fest ska bli oförglömlig.

 

Vill du ha ett lysande, färgrikt och fantastiskt dansgolv till festen? Tveka inte på att höra av dig till oss via telefon, mail eller kontaktformuläret om du har frågor eller andra funderingar.