Lady Bee är det perfekta exemplet på att även kvinnor kan sjunga högt och intensivt. Hon har redan lyckats häpna folk runtom i hela världen med hennes fantastiska melodier. Lady Bee började som en rappare men har nu förvandlats till en DJ i världsklass. DJ:n kan nu bokas till festen eller festivalen via Evenses. Hon kan även uppträda på andra tillställningar som eventet eller företagsfesten.

Lady Bee var en framgångsrik rappare för cirka tio år sedan, hon lyckades alltid att få publiken att bli helt vilda. Nu är hennes mål att häpna publiken runt om i världen på scener och klubbar genom att kombinera house, urban och dubstep. Hennes stora passion för musiken började 2002 när hon köpte sin första skivspelare och började experimentera. Lady Bees tio års erfarenhet reflekteras i såväl publikens entusiasm som i skivspelaren. Hon har en enorm kunskap om alla de olika musikstilarna efter lång erfarenhet med stora och inflytelserika namn vid hennes sida.

Vill du boka Lady Bee till ceremonin, företagsfesten, bröllopet, eller eventet? Du kan hyra Lady Bee genom Evenses. Tveka inte utan kontakta oss antingen via mejl, telefon eller kontaktformuläret. Vi finns tillgängliga sju dagar i veckan för att besvara dina frågor.