< Tillbaka till Sök

John & Mr. Smith

Denna duo med DJ och saxofonist tar din fest till nästa nivå med energirik musik.
Pris från: 
13 675,-
5

Referenser

"Vilken storslagen atmosfär dessa killarna skapade! Det var en helt fantastisk fest från start till slut! De är värda att boka omedelbart. Stort tack för denna lyckade kväll."
Petra Holtkamp
5
"Tack så jättemycket för allt! Det blev en lyckad skördefest, särskilt på grund av DJ- och saxofonistduon John & Mr. Smith som vi verkligen njöt av. De spelade alla låtar vi ville och det lät fantastiskt. Ett par familjemedlemmar har redan bokat in dem till deras egna fester. "
Celine Roodhart
4
"Det var ett tag sedan men jag kommer ihåg det som det var igår! Vi njöt av festen som ingen annan. Ni var helt fantastiska! Alla gladdes av ert framträdande och jag har rekommenderat er för många av våra vänner. Vem vet, någon av dem kanske bokar er i framtiden"
Tabitha & Joost
5
"Stort tack! Vi hade ett fantastiskt bröllop som ni bidrog mycket till det. Många av våra gäster gillade kombinationen med en DJ och saxofonist. Ni förgyllde vår dag. Åter tack!"
Levi & Moniek
5

John & Mr. Smith

Vår DJ- och saxofonistduo består av två entusiastiska musiker. John & Mr. Smith är det utmärkta valet för bröllopet, festen, eventet, företagsfesten eller födelsedagen. Eftersom detta koncept har fått ett stort genomslag arbetar vi med ett professionellt team av DJ:s och saxofonister som alla bemästrar John & Mr. Smith konceptet. Till detta tillkommer att vi alltid kan garantera en storartad show oavsett vad som efterfrågas.

 

Våra musiker kommer göra allt som krävs för att skapa en trevlig och energirik atmosfär på just din fest. Från vår egen erfarenhet kan vi säga att denna duo är den perfekta kombinationen. Saxofonisten improviserar till den kraftfulla musiken som DJ:n spelar. Musiken består inte endast av den bästa och nyaste housemusiken utan kan vara en blandning av alla möjliga olika genrers. Duon är sammansvetsade och kan på så sätt dela sin stora passion för musiken.

 

Allt inkluderat:

Vi erbjuder inte endast en fantastisk show med duon utan kan även (vid förfrågan) erbjuda önskvärd DJ-utrustning, DJ-bås samt ljud- och ljussystem.

 

Vårt mål är att förverkliga dina drömmar:

Vi vill leverera en fantastisk kväll för dig och dina gäster och för att förverkliga detta behöver vi din hjälp. Se till att kontakta oss om dina krav så att showen blir perfekt. Vår DJ har en stor samling låtar som kan spelas. Du kan till och med välja att lägga till en liten twist på kvällen med ett upplyst dansgolv eller en professionell fotograf. Med detta erbjudande kan du rentav fortsätta njuta även efter att alla gäster har åkt hem.

 

Vill du ha en smakfull och energisk kväll med vår DJ- och saxofonistduo John & Mr. Smith? Duon kan bokas till företagsfesten, bröllopet, galan eller festivalen. Se till att kontakta oss för att prata om dina preferenser och önskemål.