Vår DJ- och saxofonistduo består av två entusiastiska musiker. John & Mr. Smith är det utmärkta valet för bröllopet, festen, eventet, företagsfesten eller födelsedagen. Eftersom detta koncept har fått ett stort genomslag arbetar vi med ett professionellt team av DJ:s och saxofonister som alla bemästrar John & Mr. Smith konceptet. Till detta tillkommer att vi alltid kan garantera en storartad show oavsett vad som efterfrågas.

Våra musiker kommer göra allt som krävs för att skapa en trevlig och energirik atmosfär på just din fest. Från vår egen erfarenhet kan vi säga att denna duo är den perfekta kombinationen. Saxofonisten improviserar till den kraftfulla musiken som DJ:n spelar. Musiken består inte endast av den bästa och nyaste housemusiken utan kan vara en blandning av alla möjliga olika genrers. Duon är sammansvetsade och kan på så sätt dela sin stora passion för musiken.

Allt inkluderat:

Vi erbjuder inte endast en fantastisk show med duon utan kan även (vid förfrågan) erbjuda önskvärd DJ-utrustning, DJ-bås samt ljud- och ljussystem.

Vårt mål är att förverkliga dina drömmar:

Vi vill leverera en fantastisk kväll för dig och dina gäster och för att förverkliga detta behöver vi din hjälp. Se till att kontakta oss om dina krav så att showen blir perfekt. Vår DJ har en stor samling låtar som kan spelas. Du kan till och med välja att lägga till en liten twist på kvällen med ett upplyst dansgolv eller en professionell fotograf. Med detta erbjudande kan du rentav fortsätta njuta även efter att alla gäster har åkt hem.

Vill du ha en smakfull och energisk kväll med vår DJ- och saxofonistduo John & Mr. Smith? Duon kan bokas till företagsfesten, bröllopet, galan eller festivalen. Se till att kontakta oss för att prata om dina preferenser och önskemål.