< Tillbaka till Sök

Exklusivt Lysande Dansgolv

Vårt mest avancerade dansgolv som kan ta vilken form och färg som helst.
Pris på förfrågan
5

Referenser

"Dansgolvet blev levererat i tid och allt byggdes upp av Evenses personal. De kom tillbaka dagen efter och fixade allting själva. Jag behövde inte hjälpa till alls!"
Christina M.
5
"Det såg ut precis som jag hade förväntat mig. Jag kunde välja vilka motiv jag än ville. Till och med övergången mellan olika färger och bilder var bra! De kom tillbaka efter festen och fixade alltihopa!"
Peter Verstraeten
4
"Allt blev levererat och installerat i tid och jag fick tydliga instruktioner över allt jag behövde ha koll på. Alla mina gäster tyckte att det var fantastiskt kul med ett disco dansgolv! Stort tack för all hjälp!"
Alex
4

Exklusivt Lysande Dansgolv

Detta lysande dansgolvet är vårt mest avancerade alternativ. Detta vackra disco dansgolv kan visa vilken färg, vilka mönster eller vilka bilder som helst. Dansgolvet finns tillgängligt för allt ifrån små hemmafester till stora evenemang. Vi levererar och installerar golvet på platsen som du bestämmer. All service sker via vår kvalificerade personal till rimliga priser.

 

Vi erbjuder det lysande dansgolvet till alla event, bröllop och fester. Dansgolvet förgyller din fest och gör kvällen till ett oförglömligt minne! Vårt exklusiva dansgolv kan ta alla former och färger som efterfrågas. Tveka inte på att kontakta oss via telefon, mail eller kontaktformuläret om du ha frågor eller funderingar. Vi ser fram emot att höra från er!