Detta band har flera års erfarenhet och är grymma med att idenfiera vad som behövs för din fest, ditt bröllop eller event, ibland subtil jazz i bakgrunden men även mer dansvänliga och populära låtar längre in på kvällen. Drinks on Us klarar av allt och oavsett vilken stämningen du vill ha på din fest kommer dem levererar. De fyra musikerna från Drinks on Us har alla studerat Jazzmusik på universitetet men deras talang slutar inte där, dem spelar även andra musikstilar som pop, soul, blues och modern musik.Tack vare deras breda blandning av musikstilar kan Drinks on Us spela allt från vacker, lugn och svängig bakgrundsmusik till mer kända popsånger!

Flexibiliteten gör en otroligt stor skillnad mellan Drinks on Us och andra band. De är inte bara ännu ett coverband och de bibehåller alltid en elegant bakgrundsjazz. Dina gäster kan med en drink i handen sitta tysta och njuta av deras musik för att dansa lite senare på kvällen Bröllop, ceremonier och mottagningar. För bröllop så har vi en extra möjlighet att ta in en kvinnlig sångerska och pianist för att förhöja ceremonin. Vid efterföljande mottagning eller fest så börjar både trummisen och kontrabasisten att spela. Detta band är flexibla med deras komposition och kan arrangeras utifrån dina önskemål. Vi planerar gärna tillsammans med dig gällande låtar du önskar höra, eller så kan dom själva lägga fram ett förslag med låtar som dom under åren har märkt är perfekta för bröllop! Vi är stolta över att så många vigselförrättare rekommenderar detta band hela tiden. Vill du boka detta band till ditt bröllop eller din fest?

Du kan boka Drinks on Us till din middag, företagsfest eller mottagning via Evenses. Har du några frågor? Tveka inte att höra av dig!