< Tillbaka till Sök

Mobila DJ 'Move'

Denna flyttbara DJ:n ger en grym show runtom på hela festen eller eventet.
Pris från: 
7 450,-
4

Referenser

"Vi behövde en DJ till olika platser och tider under vårt bröllop och då var DJ Move helt perfekt! "
Rosalie en Jelle Werleman
4
"Det fanns dessvärre ingen elektricitet där vi hade planerat att ha en DJ. Den förflyttbara DJ:n var helt perfekt då han inte behövde ha någon elektricitet från oss!"
Charlie Fidder
5
"Kvällen blev perfekt med DJ Move. Bra musik vid de rätta tillfällena. Stort tack till denna grymma DJ:n!"
Henk Ligthart
4

Mobila DJ 'Move'

Med DJ Moves flyttbara DJ-bås är denna showen perfekt för alla sorters tillställningar. Move spelar all sorts musik och tar självklart med dina preferenser i planerandet.

 

I det här avseendet betyder mobil att dj-båset är flyttbart och behöver på så sätt inte stå kvar på ett och samma ställe genom hela showen. Vår mobila DJ kan bokas in till vilket event som helst, DJ-båset har hjul och en lätt vikt vilket gör det väldigt enkelt att förflytta och därför kan det placeras varsomhelst. Mix däcket är multifunktionellt med usb och aux ingång samt cd-spelare. Båset består även av en mikrofon.

 

Andra DJ:s kan även hänga med på DJ Moves rundor. Den stora fördelen med DJ Move är hans förmåga att kunna förflytta sig. Yttre kringutrustning krävs alltså inte för att DJ-move ska kunna uppträda då han också har en 1100 watts högtalare. Båset kommer med två stora gel-batteri vilket gör det möjligt för honom att framträda i upp till 10 timmar på raken.

 

Du kan även få möjligheten att styla om DJ Moves bås till olika företagsnamn eller loggor som kommer synas tydligt.

 

Vill du hyra den mobila DJ:n Move? Move är bokbar till bröllopet, företagseventet, festivalen, shoppingcentret, eventet eller festen. Tveka inte på att höra av dig till oss via mail, telefon eller kontaktformuläret.