Latin och bossanova musik, detta somriga band kommer få dina höfter att svänga. Med låtar från artister som Joao Bosco, Djavan och Antonio Carlos Jobim är det här bandet perfekt för din tillställning. Detta är helt klart bandet för ditt somriga event med lekfulla improvisationer och akustiska ljud.

Bandet Brazilian Sensación är väldigt talangfulla och professionella och består av en kvinnlig sångare, en basist, gitarrist/pianist och trummis. De spelar en mängd olika låtar från genrerna bossanova, samba, jazz och latin. Denna heta musik är perfekt för mottagningen, företagseventet, middagsbjudningen eller hemmafesten. Medans Brazilian Sensación uppträder kan du föreställa dig att du ligger på stranden med en drink i handen och hör djungel inspirerad musik i bakgrunden. Är det inte det vi alla drömmer om?

Vill du boka bandet Brazilian Sensación till festen, bröllopet, eventet, företagsfesten eller festivalen?
Brazilian Sensación kan bokas via Evenses till alla olika sorters tillställningar, kanske bröllopet eller företagseventet. Tveka inte på att höra av dig till oss om du skulle ha några frågor.