Bassjackers är en nederländsk DJ-duo som har blivit till en stor internationell succé. Äntligen kan du boka duon till konkurrenskraftiga priser via Evenses. Duon kan bokas till flertalet olika sorters tillställningar, allt från bröllop till festivaler.

Det var året 2007 då de dåvarande gymnasieeleverna och vännerna DJ Marlon Flohr och producenten Ralph van Hilst startade den nederländska duon Bassjackers. Den extroverta DJ:n Marlon lever för att stå i rampljuset och älskar att framträda inför stora publikmassor. Ralphs stora roll ligger främst bakom scenen som producent. Kombinationen av de olika personligheterna skapar den perfekta kombinationen i detta unika DJ-duo samarbetet.

Duon gjorde stor succé året 2011 när de med låten “Mush Mush” blev utvalda av artisten Tiësto att medverka på albumet Musical Freedom. Låten dominerade i mer än två månader topplistan Beatport och blev en av de största festival hitsen under året.

Sen dess har Bassjackers gjort många nya låtar och album med samarbete med inflytelserika personer som Martin Garrix, Afrojack, KSHMR, Dyro, R3hab och Showtek för att nämna några, samt remixer åt artister som Rihanna, Enrique, Iglesias, Moby och Ne-Yo. I så stor utsträckning som möjligt fortsätter Bassjackers spela på scener runt om i alla världens hörn.