Boka en som spelar din favoritstil

Planerar du en fest, företagsevent, bröllop eller födelsedagsfirande? Valet av är en viktig del och det kommer definitivt påverka stämningen under eventet. Självklart vill du hyra en DJ som spelar din musiksmak. Genom att boka en DJ som spelar de rätta låtarna kommer den bästa stämningen uppnås. Bli då inte förvånad om du hittar din moster shejka loss på dansgolvet eller gammelfarfar slänga av sig kavajen.

Evenses erbjuder ett stort urval av där alla har sin unika stil och spelar olika genrer. Vi erbjuder följande :


 

Planerar ni temafest? Isåfall: Hyr en Disco !

Planerar ni en temafest? Hyr Disco till temafesten. Discotema är ofta uppskattat avsett om det handlar om ett bröllop, firmafest, födelsedagsfirande eller annat event. Våra Disco DJs spelar gamla godingar från gener som disco, funk och soul. Om du hyr en Disco kommer de spela klassiska danslåtar och det kommer skapas en svängande stämning på din fest. Det är dags att öva in dina dansmoves igen för under denna kväll kommer ingen kunna stå stilla. För din temafest ska bli ännu mer unik finns möjligheten att hyra en vinyl DJ.

 

Intresserad av en som ger dig flashback till 80- och 90 talet? Isåfall: Hyr en 8

Vill du organisera en 80-tal eller 90-talsfest? Då är ett bra val till festen. Våra gör din fest till en storslagen show. Växte du upp under denna tid? Då kan du räkna med en fest med härlig flashback när våra börjar lira dina gamla favoritlåtar. levererar alla populära låtar under åttiotalet och nittiotalet och detta får ofta publiken att dansa som de gjorde förr. Njut av härliga låtar från madonna, Prince, 2Unlimited, George Michael, Prince och Doe Maar. Sugen på att maxa festen, firmafesten, bröllopet eller födelsedagsfirandet ännu mer? Vad sägs om en kombination av och saxofonist till din fest? Detta kommer ge din fest unik känsla och definitivt uppskattats av dina gäster.

 

Står mingel på schemat? Isåfall: Hyr en

Önskar du istället mer avslappnad bakgrundsmusik på ditt företagsevent, bröllop eller födelsedagsfirande? Då är vårt tips att hyra en Lounge istället. Lounge musik är perfekt mingelmusik om du anordnar ett event. Du hör musiken, den skapar en skön och bekväm känsla men det stör dig inte och du tänker inte på att den är där. Alla dina gäster kommer kunna samtala i normalt tonläge och behöver inte skrika för att höra varandra. Musiken som spelar skapar en avslappnad och trevlig stämning på din fest, ceremoni eller evenemang. 

Är du sugen på partymusik mot slutet av kvällen? Detta är självklart också möjligt. Våra är mycket flexibla. Det är därför inget problem för att börja lira låtar med lite mer drag i.

 

Vill du att din spektakulära fest ska bli ihågkommen? Isåfall: Hyr en !

Att hyra en gör din fest ännu mer spektakulär. Dessa  spelar de senaste låtarna oavsett om det gäller dance, trance och house musik. De sprider en skön känsla på dansgolvet och får alla att sjunga med. Om du hyr våra skapar de alltid en så bra interaktion med publiken som möjligt. Tack vare denna interaktion kommer dina gäster verkligen att trivas. Dessutom är det också möjligt att begära förfrågningar, både i förväg och under själva festen.

 

Svårt att välja ? Isåfall: Hyr en

Är du istället som jag och helst vill höra musik från alla dessa DJs: , och ? En  löser detta för dig. Våra flexibla lämpar sig för alla möjliga event som exempelvis: fest, företagsfest, bröllop eller födelsedagsfirande. Genom att hyra en kommer du få höra både de senaste hitsen men även de härliga gamla goda klassikerna.

Bokar du en till din fest spelar de musik som är helt skräddarsydd efter dina önskemål och din unika smak. Det spelar ingen roll om det här är house, lounge trance, 80’s och 90’s, dagens hits eller disco.

 

Planerar du ett större event? Isåfall: Hyr en !

Du visste väll att du även kan boka välkända hos Evenses? Om du organiserar en större fest, företagsfest, bröllop eller födelsedagsfirande så är det förstås ett måste. På detta sätt kommer du garantera att din fest blir maxad. Hos Evenses kan du hyra som spelar olika stilar, som exempelvis: dans, trance, house och urban. Vi samarbetar med stora namn som Fedde Le Grand, DJ Roog, Dave Roelvink, Childsplay, The Partysquad, DJ Dyna, Yellow Claw och DJ Paul Elstak.

 

Vi fixar med utrustningen.

Inga problem. När du hyr din till fest hos Evenses tar med sin egen utrustning till ditt event. Du behöver varken trassla med ljud- eller ljus utrustning. Hyr du tillsammans med en musiker behöver du inte heller oroa dig över detta då Evenses står för musikernas instrument också. Musikern, som exempelvis saxofonisten, ansluter sin utrustning till ljudsystem.

 

Försäkrad om en professionell show

Om du hos Evenses kan du vara 100% säker på en professionell och underhållande show. Alla våra är noggrant utvalda av oss. De har lång erfarenhet och är enastående underhållare. Tack vare våra flexibla kan showerna anpassas till er unika fest oberoende av festens storlek och platsen ni vill ha och festen på. Vi anpassar underhållningen efter era önskemål. Klicka här för att se vårt utbud och priser på .